Met een dankbaar hart is kijk je rijk in 2014 begonnen aan een prachtige reis door het leven van oude gebruikte meubelen om die weer een geweldig nieuw leven te laten herbeleven! Het is een grote eer te mogen doen waar je hart van gaat dansen! Doordat de reis van kijk je rijk aansloeg is de blijheid des te groter geworden. Er bestaat niets mooiers dan mensen blij te kunnen maken met een stukje meubel waar ze van kunnen genieten en zo ook weer met familie, vrienden en iedereen die bij u binnen wandelt. Geweldig toch!

Inmiddels is kijk je rijk uitgegroeid door vele opdrachten voor mensen verricht te hebben. Wat bestaat uit hun eigen meubelstukken weer tot leven te brengen. Nieuwe tafels die o.a. gemaakt worden. En zo véél meer plezier!

Kijk je rijk streeft ernaar om wekelijks nieuwe spulletjes te leveren en zoveel mogelijk mensen te laten mee genieten van een betaalbaar product.

Ontzettend bedankt voor uw bezoek aan de kijk je rijk website, en dat u met net zoveel blijheid van de spulletjes kunt genieten zoals wij dat doen!

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij kijk je rijk! 🙂

De koffie/ thee  staat voor u klaar.