Spontaniteit!
augustus 12, 2022
Leren.
augustus 15, 2022
Show all

Tijdens het schrijven nu luister ik naar “Zahara”-Loliwi dat is zo’n schitterend mooie zomerplaat die je zelfs in de winter naar de zomer brengt. Nooit zal dit lied mij vervelen! Lekker keihard in de auto of thuis gewoon. Dit nummer is ook bij de video van kijk je rijk op YouTube 2014 (wat ik nog steeds een prachtige video vind). Ik hou ontzettend van deze sferen die dit soort muziek brengt. Word je spontaan happy van. Ik tenminste wel!

Net zo als vanochtend op wegen te zijn waar het uitzicht mij ook blijheid geven.  Vandaag lekker kalm aan gedaan want de hitte wie ons allemaal omringt had ik toch wel echt ff een momentje van: heb zin in een duik te nemen in de zee en de hele middag in te liggen:). Bieb had er ook al niet veel zin an! Mot ook in bad.

Maar gezellig was het ook. Er kwamen mensen die ook op de fair de kijk je rijk stand hadden gezien. Dus ja dat is super gaaf natuurlijk! En lekker gebabbeld, Jahh.. vind ik leuk! En dan zie ik al ik thuis ben de bloementjes liggen op tafel die zo mooi gedroogd zijn daar kan ik van genieten. Ben de bloemen aan het sparen.

Al met al was het ondanks het dipmomentje van de hittegolf een fijne dag. En dat is belangrijk, dat je de dag afsluit met de goede momentjes die je beleefd hebt. Die zijn er altijd te vinden, al is het maar iets kleins waar je een fijn gevoel van hebt gekregen. Mocht het er een dag niet zijn ( wat ook kan gebeuren) misschien had je het gisteren waar je op terug kunt kijken of krijg je het morgen wat dan nog een verassing is. Zorg er in ieder geval voor dat het belangrijk voor je wordt in de dag zelf. En je zelf dat geschenk geeft van blijheid!

Ga een beetje weekend vieren! OMG, met op het programma muurtje schilderen 🙂

Wens jullie een fijn/zonnige weekend toe en tot Latersssss..

Liefs Brigitte x