3 dagen gezelligheid!
september 8, 2022
Laatste fair dagje in Vorden.
september 11, 2022
Show all

Een blik uit de dag momenten van de fair in Vorden!

Het was een gezellige eerste dag ondanks de paar regenbuitjes.

De muziek wagen die voorbij kwam vond ik super. De wagen werd steeds ergens op  een andere plek van  de fair neergezet en werd er een muziekje gezongen door twee artiesten. Het brengt gezelligheid!

Leuke mensen mogen ontmoeten, leuke /gezellige gesprekjes gehad. Ff hoedjes wezen passen ( en ik kon nog geen keuze maken welke het zou worden), maar deze lieve vrouw bij het tafeltje vond ik toch wel top! Ik zei tegen haar: het is toch helemaal geweldig hoe dit tafeltje bij je outfit past. De kleuren combi is helemaal af! Zei hartstikke blij. Top! Tafeltje staat nu bij haar thuis te schitteren.

Biebje heeft ook op haar manier de eerste fair dag beleefd. Niet weg te slaan bij de brug. Iets trok haar daar naar toe. Ik dacht alleen maar als ze er maar niet in kukelt:). voor bieb is het daar natuurlijk 1 groot circus. Had nog ff een bankje daarbij gezet met bloempjes zodat mensen daar ook even een rust pauze kunnen hebben en de fair kunnen overzien. En de kijk je rijk stand ff rustig kunnen bekijken. Al met al een fijne dag!

Hoop dat jullie ook een fijne dag hebben gehad en deze dame gaat maar eens richting dromenland om morgen weer vroeg uit de veertjes te kunnen. Latersssss maar weer…

Liefs Brigitte x