Stofjes die spreken.
juni 22, 2022
Weekend!
juli 2, 2022
Show all

Wat waren het leuke dagen op de farm en countryfair in Aalten. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van alle Fotos die ik gemaakt heb. Heb vele  gezellige gesprekjes kunnen voeren met de mensen die kwamen naar de stand van kijk je rijk, zoveel folders kunnen uitdelen ( op een paar na zijn ze allemaal op en kan ik weer een nieuwe gaan maken wat ik ook super leuk vind om te doen), Alle kaarten voor de tuinkastjes bijna op. Het verbaasde me dat zoveel mensen de folder/kaart  zelf ook meenamen. Daar werd ik toch echt wel blij van. Vele mooie complimenten mogen ontvangen, dat is toch iets extra’s en vind ik niet vanzelfsprekend als mensen dat doen. Dus beetje trots ben ik daar wel op! Ik heb genoten voor de fair, het maken van een beetje aankleding met mooie stofjes. Wilde ook iets maken van de stof waar mijn moeder zoveel tijd bij mij mee doorgebracht heeft, voor mij was ze dan toch mee naar de fair want dat wilde ze zo graag nog een keer zien, dit was wat ik kon doen en vond het fijn, mooie hartjes waar ze zo van hield! Het beschilderen van de gordijnen. Was een nieuwe uitdaging, en ondanks dat dat veel werk was en ik dan liever normaal gesproken weer wat anders zoek om te doen, kon ik het met gemak de tijd ervoor nemen want ik wilde het perfect hebben op mijn manier en zeggen kon, helemaal top wijffie! Precies  zoals ik het in gedachten had. Biebie die alle dagen mee is geweest. En wat heeft ze genoten!

De ontmoetingen met mensen blijft me enorm boeien en dat samen met kijk je rijk was het compleet!

De prachtige rozenboom die gemaakt is door Bart Bresser bloemen uit Gendringen, Alle lieve mensen die geholpen hebben om de fair te kunnen waarmaken, iedereen die is geweest, alle mooie complimenten op facebook kan ik alleen maar een grote “Hallelujah” ( het krachtigste woord voor Dank) uitspreken en denken: Am “Flying Without Wings”. Zo voelt het voor mij. Het is een prachtig nummer van Westlife en een mooie afsluiter van een paar prachtige fair dagen!

Liefs Brigitte x