Mijn inspiratiemomenten
juni 17, 2022
Show all

Ik vind het belangrijk een fleurige wereld te creëren voor mezelf, voor de mensen om me heen en voor ieder die zich hierin kan vinden en zal
aanspreken. Een kleurrijk leven kan op zoveel verschillende manieren gedaan worden. En Kleurrijk voor mij betekend in een wereld te kunnen leven dat zacht is. Niet te veel onrust, zoveel mogelijk positieve dingen opzoeken die vreugde geven of brengen. Kijk je rijk is zeker voor mij kleuren met kleur! En zo wens ik een leven voor mezelf en voor ieder in de wereld. harmonieus en zoveel mogelijk proberen te genieten van het dagelijkse bestaan! En daar hoort deze nieuweblog op de website ook bij. Weet nog niet precies hoe het te gaan invullen, maar ik hou van nieuwe uitdagingen. Blijven ontwikkelen, en kijken wat goed bij mezelf past zodat het plezier wat ik hieraan zou beleven boeiend zal blijven. En kleuren in het leven zoals ik die zie misschien door te kunnen geven en ingevuld kunnen gaan worden op je eigenunieke manier. Er was voor mij geen beter moment dan nu om te starten met een nieuw stukje op de website van kijk je rijk. Volgens mij
ben ik nu begonnen aan het nieuwe stukje wat Bloggen heet ( 🙂 )

Op 24 25 en 26 Juni 2022 staat kijk je rijk op de farmen Countryfair in Aalten. En daar heb ik ontzettend véél zin in. Het is voor mij weer even lekker te kunnen uitpakken en aan de mensen een stukje kijk je rijk te kunnen laten zien. Nu kun je natuurlijk gewoon de meubeltjes er neer zetten, maar daar kan ik me totaal niet in vinden. Wil het gezellig aankleden , want dat hoort ook bij mijn wereld van kleuren. Vind het een uitdaging en het bedenken ervan geeft mij ook weer die kleuren van vreugde. Zo’n 14/15 jaar geleden ben ik naar een kunstroute geweest waar de vrouw van mijn vader ook aan mee deed. En op de route kwam ik iets geweldigs tegen wat me altijd is bijgebleven en gezegt te hebben toen: dat wil ik ook ooit proberen met iets wat ik leuk vind! Ik was echt helemaal flabberkastit ervan. Het was een doorzichtig gordijn met een beroemde vrouw op geschilderd. Het gordijn hing in het bos tussen de bomen. Dat was zo’n waanzinnig mooi gezicht. En ineens bij het bedenken voor deze countryfair kwam dat weer in me op. Zo bedacht , zo gedaan. En ik moet eerlijk zeggen dat ik er best een beetje trots op ben dat het me gelukt is met hoe ik het wilde hebben. Een zomers gevoel , fijne kleuren en met gekke dingentjes die ik leuk vind. Nu hoop ik alleen nog dat het goed uitpakt zoals ik bedacht had bij de fair. Dat laat ik natuurlijk nog weten. Ben verder nog bezig met andere aankleding te maken, spulletjes bij elkaar te zoeken en klaar te zetten want er is nog maar even te gaan en dan kan eindelijk de bussen ingepakt gaan worden! Zo blij ook met de fantastische hulp die we aangeboden hebben gekregen. Ik hou jullie op de hoogte!