Stil momentje.
juli 12, 2022
Gezelligheid!
juli 15, 2022
Show all

Gisteren had ik de tijd niet gevonden om hier wat te schrijven. De reden was dat er gisterochtend ineens in de bijkeuken de vloer blank stond. Verstopping ergens in de leiding. Daar. Het was te warm om me druk te maken. Had inmiddels buiten een buitenkeukentje gecreëerd en dacht alleen maar was dat bad maar groter dan plofte ik er meteen in. Ervan uit gaan dat het 1 malig zou zijn dat er water uit de wasmachine kwam. maar dat was het niet alleen meer,  het water liep ook uit de buizen van de wasbak en de keuken waar het inmiddels ook blank stond. Alles buizen moesten eraf en er weer op. Ontstopper door de buizen. Heummm.. weer dweilen dus al met al stond ik in de avond om tien uur nog te dweilen. Is het opgelost? Nop! Met wat emmers moet het lukken tot het weekend. Het gaat nu drupsgeweis. Dus komt het wel goed! Tussendoor had ik nog de B&B nog gekeken en ik dacht op een gegeven moment: ik zit me te ergeren en vooral om Hans die Desiree in mijn ogen afzeikt. Ik vind het een klasse topvrouw. Het kan zijn dat het zijn type niet is, maar dan hoef je je niet zo onbeschoft te gedragen naar haar toe. Tis een machtig leuk mens. Maar dit is natuurlijk ook waar het programma om draait dat mensen erover gaan praten en ergeren en genieten. Vanavond was het weer zo tussen hun en dan kan ik zo wel die televisie instappen en Hans eens ff apart nemen om te zeggen dat hij zich eens anders moet gaan gedragen haha Ik zei het me zus nog vandaag. Ze zei wat vind je van het programma? Dus ik meteen over Desiree. Ze zegt: dat dacht ik al dat je haar een top vrouw vind. Hoe grappig is dat. Ben wel heel benieuwd hoe dit af gaat lopen tussen die twee:)

Ohhh helemaal in schok vanmiddag toen Biebie weg was gewandeld. Wat een paniek! Ze loopt nooit weg. Ze was mee gewandeld naar de andere schuur en is daar ( achteraf) het weiland in gelopen ( wat ze vaker doet alleen vooraan), maar nu was het helemaal naar de andere woningen. Wat ben ik gelukkig toen ze ik hoorde dat ze terecht was. Ze hebben Bieb goed opgevangen en terug gebracht zelfs. Mensen die het allemaal gedeeld hadden op Fb, berichtjes, en hulp was hartverwarmend! Maar wat er op zo’n moment allemaal door je heen gaat is verschrikkelijk. Hoop dat morgen een iets rustiger dag zal zijn haha. Ga de luikjes sluiten om morgen weer fris en fruitig op te staan voor een nieuwe dag met een lach!

Liefs Brigitte x