Laatste fair dagje in Vorden.
september 11, 2022
september 14, 2022
Show all

De spulletjes staan weer in the house van kijk je rijk! En daar ben ik ook weer blij  mee. Terug in het ritme van de dag van hoe mijn dagen zijn/eruit zien. Soms is het fijn om even uit je dagelijkse ritme te gaan. Maar vind het ook weer prettig als ik weer terug ben in mijn eigen ritme. Want daar zit regel in. Bij bijv. een fair doen zit ook regel in moet er op tijd zijn en op tijd weer gaan en in die tussentijd is mijn regel weg en doe ik andere leuke dingen. Maar die tussentijd is op gewone dagen wel heel erg belangrijk voor mij! Een aangepast leven, waar ik soms even uit wil op een positieve manier om zo ook weer nog meer energie op te laden om verder te kunnen zonder het aangepaste leven schade aan te doen in die momenten van zulke leuke dagen. Want als er schade zou kunnen ontstaan zou ik ook die leuke dagen niet doen.

En zo heeft ieder van ons zo zijn eigen manier om positieve dingen op te zoeken en uit het alle daagse ritme te stappen waar je energie uit haalt.

Hoop dat jullie een prachtige positieve week mogen hebben en  omringt mag zijn met veel liefde.

Liefs Brigitte x