Vreugde dag.
juli 27, 2022
Weekend groet.
juli 30, 2022
Show all

Met dit nummer startte ik de dag. Er stond zo’n vervelend apparaat naar mij te kijken ( de stofzuiger) ja, mot ook gebeuren en om het een beetje op te vrolijken gaat de koptelefoon op en dit nummer en vooral  die woorden kan de dag toch te gek beginnen ondanks het vervelende klusje stofzuigen ( vind ik dan). Dan gaat het probleemloos haha. Wat een krachtige tekst “Sing for the Day” George Baker!

De rest van de dag was ook super wel. Er gebeuren eigenlijk zoveel dingen op een dag. Wat mij  bezig houd op het moment is dat ik wacht op mooi behang zodat ik het ook af kan maken waar ik aan het klussen ben gegaan. Zou al geleverd moeten zijn. Maar nu blijkt dat het wel van heel ver moet komen( zo  is mijn uitgelegd nadat ik eens gebeld had met de vraag uit wel land het vandaan moest komen, omdat het er nog niet was (  dat was een grapje van mij) Maar het bleek inderdaad ook echt van ver te komen en niemand wist waar het nu is. Heummm?? Dus dat is afwachten, maar ik denk dat het ook het wachten waard zal zijn omdat ik geloof dat het er prachtig uit gaat zien in combinatie met de kast. Klein beetje zorgen wel of het wel aankomt hier. Goede moed houden! Het begint er al echt uit te zien zoals ik het voor me zag. Blije sprongentjes! En een foto die ik had genomen vandaag mij ook blij maakte. Ik kan daar intens van genieten . Net zoals ik dag af sluit met fijne  geurtjes die me een relax gevoel geven en goed zijn voor de huid. Vrouwen dingentje denk ik. Maar vind het voor mannen ook belangrijk dat ze goed voor de huid zorgen en dan met geurtjes die de huid voeden en prettig voelen door de dag/nacht heen. Ik  vind in ieder geval niets fijners aan de zomer dat ik lekker buiten kan douchen en mijn huid goed te behandelen met heerlijke olie wat zijdezacht aanvoelt. Dat is in de zomer extra belangrijk. Een topvrouw neemt voor mij deze altijd mee als ik erom vraag. Black seed oil. Dat neemt ze  mee uit Marokko. Deze oil ruikt niet alleen heerlijk krachtig kruidig, maar is ook heel goed tegen wondjes, eczeem en zoveel meer. En Bergamot vind ik ook zo ontzettend heerlijk ruiken. Dat mix ik dan vaak met een andere neutrale oil. Ach ja, zo kom ik de dag wel door haha! Heb een heel fijn telefoontje gehad ook nog met een prachtig compliment over de stand/aankleding van de countryfair. Vind ik toch wel top!

Zo ,de dag was weer de dag en op naar een gezellige nieuwe dag. Trustie en spreken elkaar weer! Liefs x