Nieuw moment!
augustus 31, 2022
september 3, 2022
Show all

Gisteren kwam ik een kar met kano’s erop tegen. Prachtige kleuren zo! Ook wat zo bij de zomer hoort. De kleurtjes , goed weer en dan hebben de mensen zin in watersport ook wie daar van houden! Dacht ook ach: zo’n kleurtje past ook leuk op een kast:).

Bezig met de voorbereiding voor de fair in Vorden. Daar verheug ik me ook weer op! Het is de eerste keer daar en dus nieuw. Dat is altijd wel ff spannend omdat je niet weet hoe het daar eruit ziet de fair. Tenminste ik ken het niet. Maar het is bij een kasteel dus das sowieso al sprookjesachtig/ romantisch vind ik. Maar heb er vertrouwen in. En top om weer reclame voor kijk je rijk te kunnen maken op deze manier.

En toen zag ik deze kleine potjes hier bij de bloemist met een mini plantje erin. Geweldig! Gelijk meegenomen of het paste waar ik het voor bedoeld had. Yesss.. Nu kijken of ik er wat bij kan krijgen van deze potjes.

Een kast mogen bezorgen wat weer hartstikke gezellig was en met tranen van het lachen weer op weg ging ja, prachtig als dat kan!  En blije mensen, das toch fantastisch! Dat zijn momenten van ” bloei”.

Leuke mensen weer ontmoet bij kijk je rijk . En zo kachel ik maar door. Op weg naar een nieuwe dag..

Wens jullie een fijne avond toe!

Liefs Brigitte x