Inspiratie kleur.
juli 23, 2022
Sierlijk momentje.
juli 25, 2022
Show all

Zomaar even een momentje pakken!

Dit is een heerlijk schaduwplekje om je even terug te trekken en bieb pakt ook haar momentje ook even en komt er gezellig bij. En bij dit soort momenten voel ik me zo gezegend!

Het zijn voor mij ook momentjes van even samen zijn. Het mooie tafelkleed heb ik van moeders gekregen en de bloempjes zijn uit eigen tuin. En zo breng ik een gevoel over. Een gevoel van tederheid, liefde, omhelzingen en een gezellig klets momentje.

Wens jullie ook fijne momentjes toe en als ze er op dit moment niet zijn of niet kunt vinden denk dan aan iets waar je hart warm van word, want dan heb je al een momentje te pakken en is dat ook genieten!

Vul  het voor jezelf in hoe je  het beste fijne momentjes kunt pakken. Fijne zondag verder nog!

Liefs Brigitte x