Klus Actie.
juli 21, 2022
Inspiratie kleur.
juli 23, 2022
Show all

Vandaag…

Kreeg ik inspiratie door nieuwe kleuren uit te kiezen voor meubels. En ga dan ook altijd puur op gevoel af. Dat vind ik mooi en dat bij elkaar vind ik super, zo op die manier word de kleur gekozen. En bij deze kleurenkaart hoef ik er niet te lang over na te denken omdat ik bijna alles mooi vind :). Gisteren had ik mezelf nog getrakteerd op een schattig plantje. Ik vind deze altijd mooi door de eenvoud dat het uitstraalt. En het potje opzich vind ik ook mega geweldig. Heeft een beetje een antieke uitstraling. Dus dat samen maakte het dat ik het graag mee wilde nemen want mijn hart klopte. Vandaag kreeg ik ook inspirerende woorden toegeschoven van een kameraad waarbij ik ook ook dacht: ja, je hebt gelijk erbij daar ga ik wat mee doen! Maar dat zijn goede momenten.  En met nog meer leuke gesprekken vandaag en een mooi compliment te hebben gekregen over het blog ga ik met een tevreden blij hart vandaag  de luikjes sluiten op weg naar een nieuwe dag. Wat zal het me brengen?  Is toch een spannende vraag, niet wetend en dat is soms maar goed ook.

Latersssss..

Liefs Brigitte x