Fijne dag!
augustus 19, 2022
Dit bracht mij de dag..
augustus 21, 2022
Show all

Ik moet eerlijk zeggen dat de week snel voorbij is gegaan gevoelsmatig dan. Want het zijn natuurlijk altijd dezelfde dagen en tijden dus het gaat nooit sneller en toch.. En eigenlijk als je het zo omschrijf klinkt het best depri :)altijd hetzelfde , dus ik hou me er niet zo mee bezig, maar het is een feit dat het zo is! Leuke /gezellige mensen ontmoet, leuke spulletjes zijn uitgezocht ook , maar er was ook een treurig moment.

Van de week was ik koffie aan het drinken en zag ineens dat de vogel gevallen was. En ik vond het wel zo apart dat ik er een foto van had genomen. En zei: Bennie bellen. Had hem al lang niet meer gezien en vond het ineens ook zo vreemd, want hij kwam geregeld. ( kon natuurlijk met vakantie zijn). Dus gebeld en nam niet op. Weet dat hij altijd terug belt , maar dat gebeurde niet en dat vond ik niets voor hem. Wist dat hij erg ziek was ( had keelkanker en altijd met hem ook eerlijk over gesproken en hij vertelde ook eerlijk hoe hij erin stond). Hij zal toch niet….

Bij toeval ergens te komen en daar werd gezegd dat Bennie overleden was. Overleden? Had nog gebeld. Een week geleden overleden. Daar werd ik toch wel héél stil van toen ik dat hoorde. Voor hem heb ik vrede. Zal hem erg missen! Hij komt al vanaf het begin bij kijk je rijk met handel of een bakkie doen en vond het een fijne man die mooie verhalen had, genoot van de Antieke meubels die geverfd en geschuurd werden. In het begin absoluut niet, maar gaande weg begon hij het te respecteren en genoot er dan ook van. Dan kwam hij weer binnen en zei: Brigitte wat heb je nou weer gedaan? Prachtig en dat was ontzettend mooi te zien hoe iemand dan zo van genoot ook. En als hij dan weer met handel aan kwam rijden wist ik dat hij weer wat bijzonders bij zich had. Al was het maar 1 ding. En soms ook geen handel genomen en dan ging hij weer , maar bleef al die jaren terug komen en dat vind ik top! Er zijn ontzettend veel mooie en bijzondere spullen afgenomen bij hem. Zijn persoonlijkheid en gesprekjes  ga ik missen omdat hij een aparte vogel was waar ik elke keer weer van genoten heb van zijn komst naar kijk je rijk toe! Beetje verdrietig ervan wel.

RIP my Friend, Fly High!

Voor jou: El Condor Pasa – Simon & Garfunkel