Herinnering!
augustus 20, 2022
Nieuwe ontdekking.
augustus 22, 2022
Show all

De dag die gewoon begon als anders sloeg in de middag op een moment in 1 keer om in grote angst, bezorgdheid en in machteloosheid! Angst omdat het ook fataal kon aflopen. En dan kan je alleen maar afwachten op berichtjes. Al gauw zette ik mijn gedachten om van de grote angst. En zei tegen mezelf: Nee, gaat niet gebeuren dit! De angst krijgt niet de macht over mijn gedachten. En kies er bewust voor om in mezelf te keren en die rotgedachtes te verwijderen. Geen paniek en stuurde positieve energieën. De angstgedachte ( wat ook heel normaal is hierin) wilde wel terug komen, maar dan stuurde ik die weer weg en zei: nee, dit wil ik niet denken en voelen. En stuurde weer positieve gedachtes die ik dan maak. Bewust kiezen wat ik wil denken en wat goed voelt. Gaande weg de middag kwamen de wat positieve berichtjes en het ging vooruit. Het wachten was op na huis kunnen gaan en de arts gesproken te hebben wat er precies is gebeurt en waardoor. Ik deed gewoon mijn ding en was buiten en zag ineens dat er een klein roosje tevoorschijn was gekomen wat er vanochtend nog niet was. Dat vond ik zo mooi en dacht: Gaat helemaal goed komen. En na half 9 kwam het telefoontje ben thuis. Zo fijn!! Oorzaak is nog niet bekend en volgen er nog onderzoeken. Maar ik heb alle vertrouwen!

Morgen gewoon weer een nieuwe dag..