Vind het fijn!
augustus 8, 2022
Spontaniteit!
augustus 12, 2022
Show all

Wat hebben we toch een prachtige zomer! Temperaturen zouden ietsjes minder mogen, maar het neemt niet weg dat voor vele de vakantie periode gewoon top is kwa weer. Aan de hoge temperaturen moeten we ons allemaal een beetje aanpassen en ik hou ook wel van het gemoedelijk beginnen van de dag. Eventjes  een momentje  tijd voor mezelf. Kleur geven aan de dag. En ik ben zo blij dat ik bloementjes uit de tuin in een vaasje op tafel kan zetten en dan even lekker een bakkie te doen om zo aan de dag te beginnen in deze zomer periode. En dat soort kleine momentjes is voor mij belangrijk en voldoende om de dag aan te gaan omdat die kleine momentjes mij energie geven.

Daarna was ik op zoek naar iets wat ik al eens gemaakt had. Dat kon ik niet zo gauw vinden , maar vond dit wel terug. En dacht: wat gaaf dit terug te zien. De  tekeningen  had ik gemaakt op een vakantie periode in Zuljana – Kroatië 2010. Dat was eigenlijk wel een belangrijke periode wat impact heeft gehad. En de andere tekening, en dat vind ik nog steeds héél erg mooi was een droom die ik had naderhand over de mensen waar de vakantie was.

De droom was dat dat ze nog een meisje erbij zouden krijgen. Omdat ik deze naam droomde. De tekening droomde ik. En ze hebben er een meisje bij gekregen. Blijf ik bijzonder apart vinden en absoluut in de goede zin. Wat me eigenlijk het meest verbaasde was te denken hierbij dat ik dit zo allemaal getekend heb en ook nog héél erg mooi vind.

Hoop dat jullie  een fijne dag hebben gehad en zou zeggen: op naar morgen! Fijne nachtrust toegewenst. Latersssss..

Liefs Brigitte x