Een mooie puzzel!
augustus 3, 2022
Gemoedelijk aan de dag beginnen!
augustus 10, 2022
Show all

Het heeft even op zich laten wachten, maar dat was het dubbel en dwars waard. Gisteren was er dan eindelijk de tijd om het behang in werkelijkheid te zien. En wat ben ik er blij mee. Héél blij met het resultaat hoe alles zo bij elkaar super goed combineert.

Wat ik wilde was in de ruimte waar ik het meeste tijd doorbreng thuis, dat het licht werd door kleuren die mijn ziel raken, kleuren waarin ik mijn rust momenten kan nemen, kleuren die een lach op mijn gezicht toveren van vreugde, een fijn kleurig rust plekje voor mams ( want dat kon ik ook niet vinden steeds hier). Een plekje waar ik in mijn hart thuiskom aan kleuren. Ik heb er een tijdje over nagedacht, en zo gedaan zoals ik het voor me zag. Met dit als resultaat! Moet nog 1 kleine wand doen, maar ben nu al helemaal blij. Want belangrijk voor mij was dat er een kast kwam waarin ik veel spullen in kwijt kon, Een kast die de knalkleur kon hebben en waar de kleur dus mooi uitkomt ook. En deze kast leende zich daar perfect voor naar mijn idee! Met op de achtergrond wilde ik warmte van bloemen die de kast weer omhoog haalt. En dat de kleur van de kast samensmelt met de achtergrond zodat het behang en kast mooi uitkomen in 1 geheel omdat het bepalend is voor de rest van de ruimte. Vind zeker dat dat gelukt is. Met alles wat om me heen is. Wat vind ik het fijn! Tis Een cadeautje.

 

Het behang is van  “John Derian” en de verf is van “Designers Guild”. De naam Designers Guild kende ik. Maar nooit verder in verdiept. En ineens toen ik maanden geleden voor een top vrouwtje een kleur zou zoeken in samenwerking ineens de naam Designers Guild voorbij kwam en dacht die naam ken ik. Had op YouTube gekeken en in dat filmpje zou de kleur met de naam porselein daar de kleur van 2022 zijn voorjaar/zomer  dacht ik. ( najaar/winter 2022 is trouwens ook prachtig!). We hadden samen van te voren al besloten dat het de kleur porselein zou worden en ik helemaal blij haar dat te kunnen zeggen over haar. Vond ik eigenlijk wel heel mooi. En naar meerdere filmpjes van haar bekeken te hebben voelde dat ook als thuiskomen omdat ze dingen maakt en neerzet wat heel erg bij mij zijn past ook. Vond ik wel heel mooi om te zien. Vind het een Lieve topvrouw! En hoe toevallig kwam ik John Derian tegen via haar. En ook hij sprak me meteen aan omdat er 1 filmpje van hem is waarin hij vertelde hoe hij begonnen was en erover dacht en dat sprak me ontzettend aan en voelde ook als thuiskomen. Vond ook zijn werk geweldig. Toen ben ik bij beide gaan kijken en kwam zo bij de verf van Designers Guild en vond de kleuren helemaal top. En heb de gok genomen om 2 knal kleuren te bestellen en uit te proberen. Zo gezegd , zo gedaan. De kleur op de kast is er 1 van. De verf ben ik echt super tevreden over. Vind het fantastisch zelfs! Toen ben ik bij John Derian gaan kijken wat voor behang hij heeft en vond deze en wist meteen dit gaat het worden. Het behang heb ik gevonden bij: behangwebshop.nl ( zeker een aanrader).  En beide, de verf en het behang passen precies bij de style waar ik van hou en op mijn eigen manier hoe het hier past heb gecreëerd! Zo zie je ook maar weer dat een knalkleur ook rust kan geven dus dat je gerust een knalkleur kunt gebruiken.

Toen kwam vorige week het volgde nummer voorbij en dacht Jaaahhhh.. vind het mooi hoe het allemaal samen valt  ineens.

Ram Dass – “Trust in the Bleu” ( is wat telt, Just trust in the bleu my friend).

Voel me fijn en gelukkig met de ruimte die ik heb kunnen realiseren al!

Latersssss

liefs Brigitte x