Zomaar ff..
september 16, 2022
Zomaar een dag..
september 22, 2022
Show all

Hi lieve mensen,

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn familie de verjaardag van onze lieve mams gevierd. We hebben het ma beloofd dat we elk jaar samen zullen komen met haar verjaardag. Want wat genoot ze altijd als we allemaal samen waren. En dat is ook zo. We zien elkaar niet zo vaak en vind het ook héél erg fijn als we allemaal even samen zijn en elkaar weer te spreken en vooral met elkaar kunnen lachen. Ieder van ons beleefd het gemis van onze mams op zijn manier en dat is goed. En dit is een stukje van ons samen. Het samen komen en op deze manier voor elkaar te zijn. Te weten dat we op elkaar kunnen rekenen ten alle tijden. Te weten dat we altijd bij elkaar terecht kunnen ongeacht wat. We zullen elkaar helpen waar kan en onze handen uitstrekken naar elkaar. Ik denk dat dat héél erg belangrijk is dat die band er is met je familie. Ik voel me gezegend hierin. Heb voor mams bloemen gehaald en bestrooit met kleur. Het vieren van haar “ onvoorwaardelijke Liefde  ” voor mij en voor ieder van ons.

Mis onze gesprekjes , haar liefdevolle woorden, haar omhelzingen de woorden die we niet nodig hadden om elkaar te begrijpen. Lagen vaak in een deuk terwijl een ander dacht: wat hebben die toch! Ja, ik mis veel dingen van haar, maar kan er mee omgaan omdat ik geloof in onsterflijkheid, in het weerzien op wat voor manier dan ook! Ik geloof….blijf geloven en vertrouwen daarin houden. Ik gun haar de reis die ze maakt en voel dat ze happy is met deze reis. Meer is niet nodig om me goed te voelen dit te weten. Er zijn momenten van tranen maar  ervaar bovenal de vreugde en die wil ik vasthouden! Blijven verbonden door haar te blijven kleuren wat ze door dik en dun heeft verdiend!

I Always care..”I will be there “. Katie Melua.