Ik zal er zijn..
september 20, 2022
Show all

Heb eindelijk de fotolijstjes opgehangen die ik op de fair in Vorden had ontdekt. Vond het hier wel leuk passen. Het is eigenlijk heel simpel. Maar met een groots effect! Het is niet te druk, maar voelt fijntjes aan. En stukje bij stukje creëer ik zo een gemoedelijke ruimte. Het verbaasd me ook dat ik er nu ook echt de tijd ervoor geef om echt de spulletjes erin te zetten die alleen maar vreugde geven! En anderen de rust te geven dat ik weer aan de bel trek van : helppp. Haal aub het spul hieruit ( wat ik niet alleen kan):). Ohh nee, niet alweer!:). En ergens merk ik ook dat ik er nu ook behoefte aan heb gekregen om alles een beetje op orde te krijgen zodat ik meer energie kan steken in andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Deze manier van iets inrichten bevalt me goed! Naja laat ik voorzichtig zeggen, voor nu..:). En Een foto gemaakt van een stukje gemoedelijkheid. Gemoedelijkheid omdat ik het gezellig zo vind deze spulletjes zo bij elkaar.

Ga nu het bedje maar eens opzoeken , op weg naar een nieuwe dag, die hopelijk veel vreugde brengen mag en dat wens ik jullie ook toe!

Liefs Brigitte x