Dit bracht mij de dag..
augustus 21, 2022
Bloemen schaaltje.
augustus 24, 2022
Show all

Vandaag was een dag die veel blijheid gaf. Blijheid om iemand blij te kunnen maken met een meubel van kijk je rijk, blijheid te beleven hoe mooi de omgeving hier is en steeds weer nieuwe prachtige plekjes ontdek.. Ja, daar geniet ik van! En dan zie je van die blije kipjes in de tuin lopen, dat is toch helemaal geweldig! Ook de ontvangst van welkom te zijn en ff lekker te kletsen. Dat geeft een enorme vrijheid wat ik zelf heel fijn vind en ieder gewoon lekker zichzelf kan zijn.

Blijheid kijk je rijk meubels te zien stralen op een plek waar sommige meubels ook perfect tot hun recht komen. Dat maakt mij intens blij!

Blijheid die ik vind in de foto die ik vandaag heb gemaakt! Wat ik daar voor blijheid in zie? De kleine bloempjes met op de achtergrond een mooi oud gebouw, dan denk ik schitterend gewoon:). Zo’n stukje gebouw zou ik wel willen hebben met de bloempjes die tegen het gebouw klimmen. Dat zie ik dan met deze foto.

Blijheid te wandelen met 3 hondjes en twee katjes die gezellig meeliepen. Genieten!

Wens ieder een fantastische week toe. Niet te druk maken want de temperaturen zijn er niet na:) Lekker relax aan doen in de sferen van de zomer foto. Daar kan ik me op dit moment wel even in vinden.

En nou is het bedtijd!  Fijne nacht en Latersssss..

Liefs Truus:) x