Weekend groet.
juli 30, 2022
Een mooie puzzel!
augustus 3, 2022
Show all

Hoop dat jullie het weekend goed zijn doorgekomen en dat er weer een gezellige week/vakantie week mag zijn!

Ik ben begonnen aan een kast die wel wat nieuws kon gebruiken. Deze kast heeft mij in ieder geval nooit helemaal aangestaan, maar ook niet goed wist wat ermee te doen. Wel dat ik het onder handen moest gaan nemen. Soms komt het voor dat iets wat gerestyled is niet uit komt zoals je zou willen. Maar wat ik niet mooi vind kan de ander prachtig vinden. Ik denk wel doordat ik het nu verander en opnieuw restyle het er beter uit komt te zien. Dat gevoel heb ik tenminste. Gaande weg als ik aan de kast begin bedenk ik me vaak: Ohhh dit zou ook kunnen of dit is ook leuk en dan komt vanzelf het totaal plaatje. Heb er veel zin in om het te maken zoals ik dat dan ook voor me zie.

Vandaag trok ook ineens dit lampje mijn aandacht. Dit lampje heb ik in 2007 gemaakt voor op het toilet boven. En het voelde zo goed omdat ze hier allemaal extra na boven gingen omdat het lampje zo’n gezellig sfeertje geeft. Heel relax eigenlijk. Vond ik altijd wel grappig. Het lampje hangt er nog prima! Eén Van de weinige plekken waar ik nog niets heb veranderd haha!

Gisteren onder het muziek luisteren kwam dit nummer en was meteen verkocht, En de rede dat ik verkocht was is omdat dit laat zien wat muziek ook inhoud naar mijn idee dan! Dit kwam er in me op.. Als muziek je raakt komt dat omdat je meegezogen wordt in het nummer ( videoclip) zoals je in dit nummer ziet hoe mensen reageren bij een komst van een artiest, de opwarming/energie naar het lied toe en hoe de mensen daarop reageren. Lachend en blij het is feest! het word een gezellige avond uit. Het Decor. Ik vind het helemaal te gek om dat te zien en ook al ben je er niet bij er toch bent en dat gevoel van de mensen ervaart omdat het ook live is.  Ik luister altijd met een koptelefoon op omdat het geluid dan altijd super is. Top artiest ook! Fan der bij:) en het is “Zomer”.

Ze heet:

Claudia Leitte AxeMusic ( dvd completo 4k) Het eerste lied is wat ik bedoel en de rest is ook top!

Latersssss weer. Liefs Brigitte x