Opnieuw restylen.
augustus 1, 2022
Show all

Deze inspiratie kreeg ik vandaag.  Deze tafelpoten worden iets verhoogd en dit vind ik dan prachtig zoals deze aantekeningen op de poten. Dat spreekt mij aan.  En bij de blokjes dacht ik: Heeyyyy.. dit lijkt wel op puzzelblokjes! Het leven is soms een puzzel en uiteindelijk kan het weer een geheel worden als je er voor open staat, bereid bent en niet achterom kijkt, want dat is achteruitgang. Jahh, zo denk ik erover! Word blij van deze spontane acties! Hoop dat jullie ook inspiratie kunnen halen uit spontane gebeurtenissen. Kijk op de dag eens wat je blij maakt/aanspreekt en waarom? Er is altijd wat te vinden. Al is het maar een heel klein momentje. Dat kleine momentje kan grote betekenis hebben of krijgen.

Slaap fijn allemaal en tot Latersssss..

Liefs Brigitte x