Weekend!
juli 2, 2022
Mix dagje.
juli 4, 2022
Show all

Had me voorgenomen om vandaag eens even al het werk te laten liggen en er een luie zondag van te maken.  Want normaal staan de zondagen voor mij meestal volgepland met dit moet nog en dat moet nog thuis gebeuren. Maar stond op en dacht: Tis prachtig weer ennehh ..vandaag niet, al kijken jullie me allemaal aan ( het werk ) no way today! Ik had zin om een lekker toetje te maken van wat ik op Pinterest had gezien en ook dat me steeds aankeek al een paar dagen van maak me nu eens een keer, vandaag de perfecte dag ervoor was. Maar eerst naar de markt in Dinxperlo. Das altijd wel leuk, omdat de meeste mensen lekker voor hun huis kunnen uitpakken. Gezellig sfeertje wel. En daar heb ik mooie glazen weten te scoren en het toetje wat ik wilde maken mooi in kon doen. Bieb nog ff lekker in bad gestopt buiten. En mijn favoriete programma zondags “ de grote verbouwing ”. Daar kan ik echt voor gaan zitten en genieten hoe mensen het allemaal voor elkaar krijgen om prachtige woningen  te bouwen. Vandaag was een loghuis en ja, daar smelt ik helemaal bij weg. Grandioos mooi vind ik zulke huizen. Zeg al jaren dat ik mijn droomhuis eens ga tekenen of schilderen of in het klein van hout maken. Want wat is mijn droomhuis? Geen idee. Ik vind zoveel dingen mooi. Wel met veel glas en hout en de plek waar ik het neer zou zetten is toch wel in een bosrijke omgeving. Veel groen/weilanden en niet te ver van het dorp/stad. Ik kan daar uren over dagdromen en dat het daar wel bij zal blijven , maar dat maakt het niet minder interessant voor mij voor. Want wat ik wel kan  proberen is het te maken zoals ik dat zie. Is net zo mooi denk ik als een realisatie ervan. Ff bedenken wanneer ik eraan zou kunnen beginnen ( haha). Heb genoten vandaag, gescoord en een lekker toetje gehad, dus veel kleur gezien en dat is fijn!

Wens jullie nog een fijne avond verder en spreken elkaar weer!

Liefs Brigitte x