Relax dagje voor de verandering!
juli 3, 2022
Weekend!
juli 9, 2022
Show all

Een mix van licht en een vleugje donker!  Dat vind ik altijd lastig te combineren. De dag begon met met zuster naar de trein te brengen ( volgeladen haha). Het was super gezellig! Iemand blij kunnen maken met de uitgezochte spulletjes dat nu compleet was. Leuke mensen bij kijk je rijk mogen ontmoeten en visite gehad van een goede bekende handelaar( altijd leuk terug te zien). Kwam dit keer samen met zijn vrouw en ff lekker  kunnen bijkletsen. Was veel te laat om te koken nog en ik merk dat ik daar steeds makkelijker in wordt, Nouw dan maar een  gebakken ei en een tosti uit de koekenpan. Simpel en zooo lekerrrr. Beetje fruit erbij eten. Ook Prima toch! En toen ik met bieb aan het wandellen was zag ik ineens een oudere man rennen. Nog een keer kijken of er niets aan de hand was, omdat hij een blouse aanhad en normale broek .En toen hij voorbij rende zag ik dat hij gymschoenen aanhad. Werd er gewoon blij van en dacht : doe dat maar na. Hij rende behoorlijk hard ook nog. Top conditie dus nog! Is ook inspiratie! En toen ik verder liep zag ik een stelletje zo lief hand in hand lopen! Daar word je toch blij van Ook zo’n zomers gevoel. Ik mag dat graag zien bij  mensen. En toch is er een donker moment voorbij gekomen ( of vliegt zo door de dag( en) heen). In mijn familie is iemand kei hard aan het vechten voor het leven tegen “acute leukemie”. Het is al heel  kritisch geweest en nu deze week zijn er hele zware kuren in de hoop..

Hoop zo dat ze haar krachten nog kan vinden, het kan doorstaan en dat haar lichaam en geestkracht haar niet in de steek laten. Ik ( wij allen ) kunnen niets anders doen dan er te zijn en haar veel liefde en kracht sturen. Naar haar mijn broer en de lieve kids. Ik geloof in haar, in haar krachten van voorheen. Ze is een vechter, dat heeft ze laten zien en gaat niet bij de pakken neerzitten. Trots op haar en hoe ze het samen doen.

Met dit nummer wil ik dit deel van vandaag afsluiten, Blijven geloven! En dat is ook wat ik doe voor haar. En dat ze weer gauw op een dag zo blij kan zijn in een vreugdevolle dans. Dat is wat ik haar wens met heel mijn hart.

Laura Daigle & CeCe Winans met Believe for it.