Mix dagje.
juli 4, 2022
Weekgroet.
juli 11, 2022
Show all

De week ging naar mijn idee super snel voorbij. Het was vooral de boel weer op de plek zetten naar de countryfair. En dan denk ik: ach effe weer een nieuwe inrichting. Maar dat effe zit er natuurlijk niet in. Heummm….en ik merk dat ik er naar een paar dagen onrustig van wordt want ik wil het af hebben. Take it easy brigietje, take it easy het loopt niet weg, morgen is er weer een nieuwe dag. En zo praat ik mezelf maar moed in. Maar het werkt uitstekend,  want dan swing ik gewoon weer rond. Het zijn van die kleine piek momentjes die je wel eens kunt hebben. Soms kun je wel eens zo weggewaaid worden en  met een kleine gedachte verandering wordt je weer waar je was Dat is toch Fantastisch!  Dat vind ik zo  mooi aan gedachten. Dat je jezelf ook de power kunt geven die je nodig hebt. Ik kan  daar uren over schrijven en dat ben ik ook aan het doen, ook daar heb ik de kracht voor terug gekregen. Ja, wat dat betreft ben ik super blij met alles. Het leuke met kijk je  rijk is ook het mogen bezorgen van een  uitgezocht meubeltje of wat dan ook! Simpel daar te kunnen en mogen zijn. Dat je de kracht en moed bij elkaar kunt rapen en ervoor te gaan wat het ook is wat je gelukkig maakt. Vind het geweldig als mensen dat doen.

Van de week ook toen ik de tuin was, daar wordt ik ook zo blij van. Kleurtjes komen er weer nadat het een hele tijd leeg was zowel leeg in de tuin als leeg in mij een tijdje. Ik had er geen zin  meer in naar mijn  moeders overlijden. Het enige wat me wat kon schelen in de tuin was dat mijn moeders boom die ik van haar had gekregen goed werd verzorgt. En de hortensia van mijn overleden  schoonvader. Ben vaak even bij mijn moeders boom gaan staan en gepraat en haar gevraagd wat ik moest doen. Wat moet ik doen  mams? Laat het me weten en ik zal het volgen. En dit is wat ze bedoelde omdat ik dat begon te voelen. Haar boom begint weer prachtige bloemen te krijgen. Het heeft het overleeft. En zo ook ik. Vind het zo ook super mooie gedachtes. Zo gelukkig mee en met alle bloemen die nu kleur geven.

Het zijn de woorden van Bruce Springsteen wie ze ook  prachtig vond ( Dream baby Dream).

We gotta Keep the fire burning

Come on dream baby dream

Come on baby dry your eyes

Come on and open up your heart.

Come on baby dry your eyes i Just wanna see you smile.

Vandaag kreeg ik nog spontaan een  mooi cadeau, een kistje vol kwasten! Zo’n mooi gebaar. En vele die ik kan gebruiken om nog meer gordijnen te schilderen of andere dingentjes. Blijheid! Deze heb ik alvast mee naar huis genomen.

De zomer vakanties zijn begonnen. En vele stappen het vliegtuig in of gaan lekker naar de camping of blijven lekker thuis. Voor ieder die vakantie viert op wat voor manier dan ook , geef het kleur das alles wat je nodig hebt. Kleur je vakantie in de kleuren waar jij van houd en je zult een geweldige vakantie vieren.

Mooi zonnige weekend en spreken  elkaar weer x